Lanna Coffee Shop:

Dit restaurant biedt een fraai uitzicht over
de tropische tuinen en het feeriek verlichte buitenbad.

U kunt genieten van uw maaltijd in een airconditioned ruimte, maar u kunt ook kiezen voor een tafel in de open lucht.

De decoratie en de inrichting maken dit tot een restaurant dat de moeite van het bekijken meer dan waard is. Het biedt u een uitgebreid ontbijtbuffet, waar u zowel Thaise als Europese schotels aan zult treffen, maar ook kaas, cervolaat worst, pindakaas en zelfs Nutella.

In het Thai Garden Resort leven wij ons in in de wensen van onze gasten, daardoor weten wij dat u graag wat later wilt ontbijten.

Daarom houden wij het ontbijtbuffet
tot 11.00 uur open!


Lanna Coffee Shop Food Menu  Lanna Coffee Shop Drink MenuTijdens lunch en diner serveren wij u graag bekende en minder bekende, Thaise, Amerikaanse en Europese specialiteiten. De menukaart telt ruim 150 keuzemogelijkheden, dus er is voor elk wat wils. Uiteraard zijn er ook kindermenu's en kinderstoelen.

Gebak en diverse cakesoorten serveren wij u graag bij één van onze koffiespecialiteiten. Dagelijks vers uit eigen keuken en na 20.00 uur bieden wij u op het restant een korting van 50%; morgen wilt u
immers ook weer vers gebak
!

De Lanna Coffee Shop is dagelijks vanaf 6.30 uur geopend en sluit pas om middernacht. Gedurende deze tijd is ook room service beschikbaar.

 
 

Paradijs zwembad en Tropische tuinen:

Geniet van een tropisch drankje, een heerlijke snack of complete maaltijd, een kopje koffie of een verrassende cocktail, heerlijk gelegen op uw luxe ligbed, onder de parasol.

Room Service:
Een uitgebreide menukaart van ontbijt tot en met diner en met een ruim assortiment dranken serveren wij u graag in uw kamer. Bestellingen kunt u telefonisch aan ons doorgeven; de menukaart is in uw kamer aanwezig. Makkelijker kan het niet!
Catering en Party Service:

Als vakantiegast zal het u niet zo snel overkomen, maar ook voor het verzorgen van bruiloften, verjaardagen en huisparties bent u bij ons van harte welkom.


 


Thuis :: Kamer & Prijzen :: Reserveringen :: Dining :: Special Promotion :: Luchthaven :: Ontspanning :: Kaart :: Contact
Gallerij :: Wissel Koers :: Faciliteiten lijst :: Faciliteiten/gehandicapten :: Weerbericht :: Nuttige informatie

Copyright © 2007 Thai Garden Resort. All rights reserved.